FORCLAZ Mâncare deshidratată trekking Piure și carne de vită 120 g

Deschideți pliculețul, astfel încât să obțineți o formă asemănătoare unei farfurii adânci. Umpleți recipientul cu apă clocotită până la nivelul 8 (450 ml), amestecați cu o lingură sau cu o furculiță, apoi închideți. Agitați de câteva ori cât lăsați la rehidratat. Așteptați 5-8 minute înainte de a consuma. |Puteți da ambalajului forma unui bol, pentru a-l folosi ca atare. Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta. |Produsul a fost îmbunătățit în urma părerilor utilizatorilor. Rețeta nouă conține mai puțină sare. Rețeta nouă: Sare: 100 g | 120 g -> 3,3 g | 4,0 g Rețeta veche: Sare: 100g | 130g -> 4,0g | 5,2g|Majoritatea alimentelor noastre sunt liofilizate (cu excepția condimentelor, a orezului și a pastelor). Liofilizarea este un procedeu de sublimare (trecerea apei din stare solidă direct în stare gazoasă). Astfel, se păstrează toate proprietățile nutriționale ale ingredientelor folosite (spre deosebire de alte procedee de deshidratare). Gustul alimentelor rămâne intact. |Gama noastră de produse liofilizate este fabricată în Franța. Carnea de vită (proveniență Franța) este gătită la temperatură joasă (aproximativ 70°C), timp de 45 min- 1h, înainte de a fi deshidratată. Celelalte ingrediente sunt liofilizate separat. Apoi, ingredientele sunt amestecate și aromatizate, conform rețetei. Ulterior, preparatul este ambalat. |Greutate produs rehidratat: 570 g Greutate produs uscat: 120 g Dimensiuni : 17,5 x 18,5 x 5,5 cm Greutate totală: 140 g cu ambalaj
Brand: FORCLAZ
Categoria: Toate sporturile / Drumetie, Trekking, Articole pentru camping, Bidoane, Genti frigorifice, Echipament de gatit, Seturi de gatit, Tacamuri, Mancare deshidratata
Mâncare deshidratată trekking Piure și carne de vită 120 g
Mâncare deshidratată trekking Piure și carne de vită 120 g

Mâncare deshidratată trekking Piure și carne de vită 120 g