Limba romana. Clasa a III-a. Comunicare (vechea programa)

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Carminis
Limba romana. Clasa a III-a. Comunicare (vechea programa)
Lucrarea se adreseaza celor care vor sa se exprime corect in scris si oral si sa contribuie la cultivarea limbii romane si este in conformitate cu programa scolara precum si cu Dictionarul ortografic ortoepic si morfologic al limbii romane DOOM2 elaborat in 2005 sub egida Academiei Romane.
Pret:9.66 lei

Cumpara: Limba romana. Clasa a III-a. Comunicare (vechea programa)

Workbook for the 10th Formers

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Carminis
Workbook for the 10th Formers
Prin notiunile teoretice continute prin varietatea si multitudinea exercitiilor precum si prin gradul inalt de dificultate al acestora English for 10th Formers with Keys se adreseaza elevilor de clasa a X-a care continua studierea limbii engleze dorind sa ajunga la un nivel superior de pregatire. Cheile exercitiilor de la finalul cartii permit verificarea nivelului cunostintelor insusite.
Pret:8.28 lei

Cumpara: Workbook for the 10th Formers

Workbook for the 12th Formers

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Carminis
Workbook for the 12th Formers
Prin notiunile teoretice continute prin varietatea si multitudinea exercitiilor precum si prin gradul inalt de dificultate al acestora English for 12th Formers with Keys se adreseaza elevilor de clasa a XII-a care continua studierea limbii engleze dorind sa ajunga la un nivel superior de pregatire. Cheile exercitiilor de la finalul cartii permit verificarea nivelului cunostintelor insusite.
Pret:8.28 lei

Cumpara: Workbook for the 12th Formers

Cangurul Matematica. Limba Maghiara.Clasele I-VIII

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Sigma
Cangurul Matematica. Limba Maghiara.Clasele I-VIII
Cartea este o traducere in limba maghiara a subiectelor date la concursul de matematica distractiva Cangurul pentru clasele I-VIII incepand cu anul 2005 pana in prezent.Rezolvarea acestor subiecte pot dezvolta logica intuitia rapiditatea capacitatea de a selecta si de a lua decizii. Aceasta lucrare poate fi folosita atat in activitatea din clasa a elevilor cat si acasa pentru a se familiariza cu genul de subiecte Cangurul.
Pret:12.74 lei

Cumpara: Cangurul Matematica. Limba Maghiara.Clasele I-VIII

Matematica Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Sigma
Matematica Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania
Scopul acestei lucrari este acela de a facilita elevilor parintilor si colegilor de specialitate interesati cunoasterea mai indeaproape atat a invatamantului matematic de la sectia speciala germana a Colegiului German Goethe din Bucuresti desfasurat in baza Curriculumului cadru aprobat in 2001 de ministerele de resort ale ambelor tari cat si a regulamentului referitor la continutul si desfasurarea probelor de matematica din cadrul examenului de bacalaureat german din sectiile speciale germane din Romania si a tipului de probleme propuse pentru proba scrisa si pentru cea orala. Lucrarea este in romana si in germana in ambele limbi continutul fiind acelasi.
Pret:17.6 lei

Cumpara: Matematica Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania

Pachet Licean – clasa a IX-a (12 volume)

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Elefant
Pachet Licean - clasa a IX-a (12 volume)
Operele antice se combina cu literatura romana clasica si romanele contemporane – sute de personaje zeci de tipologii si poate unele dintre cele mai valoroase lectii de viata toate prezentate in aceste 12 volume. Pachetul contine: Cronica de familie Vol. 1 – Petru Dumitriu Cronica de familie Vol. 2 – Petru Dumitriu Cronica de familie Vol. 3 – Petru Dumitriu Poezii alese – Mihai Eminescu Desertul pentru totdeauna – Octavian Paler Exuvii (Top 10+) – Simona Popescu Moara cu noroc – Ioan Slavici Tiganiada – Ion Budai-Deleanu Iliada. Odiseea. Eneida – Homer Vergilius Avarul. Tartuffe – Teatru – Moliere Romeo si Julieta / Romeo and Juliet – William Shakespeare De veghe in lanul de secara – J.D. Salinger.
Pret:183.94 lei

Cumpara: Pachet Licean – clasa a IX-a (12 volume)

Caiet de scriere si activitati in completarea abecedarului – Metoda 1

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Erc Press
Caiet de scriere si activitati in completarea abecedarului - Metoda 1
Fiecare dintre cele doua lucrari constituie un auxiliar complex in sprijinul formarii deprinderilor de citire si de scriere constiente structurat pe exercitii de analiza fonetica si lexicala cu instrumente proprii scolarului mic. Doua metode de predare a alfabetului limbii romne.
Pret:7.95 lei

Cumpara: Caiet de scriere si activitati in completarea abecedarului – Metoda 1

Pachet Junior – clasa 0 (10 volume)

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: Elefant
Pachet Junior - clasa 0 (10 volume)
Primele lectii in clasa pregatitoare inseamna si colegi noi emotii primele discutii cu doamna invatatoare. Primul an de scoala obligatorie vine cu o multime de activitati interesante si distractive menite sa ii obisnuiasca pe cei mai mici elevi cu atmosfera din clasa cu temele si cu invatarea constanta. Iata 10 dintre cele mai folosite materiale in clasa pregatitoare acasa si la scoala. Pachetul contine: Alfabetul – carte de colorat (format B5) Gandire logica. Activitati pentru copiii de la 6 la 7 ani – carte cu jocuri Sa invatam Cifrele – carte de colorat Scrierea. Elemente grafice. Activitati pentru copiii de la 6 la 7 ani – carte cu jocuri Sa invatam Literele – carte de colorat Alfabetul si cifrele. Exercitii grafice Haideti sa coloram si sa invatam! Cifre si litere – Dana Popescu Numerele de la 0 la 100 Exercitii grafice. 6 ani+ (coperta rosie) – Birgit Fuchs Scrierea.
Pret:79.95 lei

Cumpara: Pachet Junior – clasa 0 (10 volume)

Prima mea poveste despre matematica. Caiet pentru activitati matematice – grupa mijlocie 4-5 ani

Categoria: Manuale & Auxiliare scolare
Editura: DPH
Prima mea poveste despre matematica. Caiet pentru activitati matematice - grupa mijlocie 4-5 ani
Acest manual publicat la editura Didactica Publishing este realizat in conformitate cu curriculum pentru invatamantul prescolar aprobat MECTS.
Pret:4.58 lei

Cumpara: Prima mea poveste despre matematica. Caiet pentru activitati matematice – grupa mijlocie 4-5 ani