Primele mele numere

Categoria: Carti pentru copii
Editura: Media Service Zawada Publishing
Primele mele numere
Cartile interactive cu instrument vorbitor au fost create pentru a-l ghida pe copilul dumneavoastra in primele sale activitati educative. Nu trebuie decat sa raspunda la intrebari si sa aseze instrumentul electronic pe una din variantele de raspuns. Daca raspunsul este corect atunci Morcoveata il va felicita folosind trei exclamatii diferite iar frunzele sale vor lumina. Daca raspunsul este gresit pixul anunta greseala stimuland astfel copilul sa incerce din nou si sa invete pana descopera raspunsul corect.
Pret:29.19 lei

Cumpara: Primele mele numere

Pixi stie tot – Pui de animale

Categoria: Carti pentru copii
Editura: Galaxia copiilor
Pixi stie tot - Pui de animale
Aceasta carte face parte din colectiaPixi Stie-tota edituriiGalaxia copiilorcare se adreseaza copiilor de varsta scolara. Cu informatii utile si atractive pentru copii carticelelePixi Stie-totvin in completarea cunostintelor celor mici asupra unor subiecte studiate la scoala sau insusirea unor generalitati pornind de la subiecte indragite de acestia. Cartile din colectiaPixi Stie-totsunt practice datorita dimensiunii dar si datorita informatiei foarte bine structurata si pe intelesul tuturor si a imaginilor explicite care ii ajuta pe copii sa inteleaga mai bine subiectele abordate.
Pret:4.49 lei

Cumpara: Pixi stie tot – Pui de animale

Pisicel Miaunel

Categoria: Carti pentru copii
Editura: Prut
Pisicel Miaunel
Cartea si jucaria se imbina perfect in aceasta colectie: simpaticele animale vor atrage copilul invitandu-l la joaca tinandu-i companie si urmandu-l peste tot. Cartea contine o poveste versificata distractiva dar si educativa in acelasi timp avand un final surprinzator care te face sa reflectezi. Simpaticii prieteni de joaca cu labute si codite il vor acompania pe micut peste tot: in masina sau in carucior la masa sau in pat!
Pret:16.25 lei

Cumpara: Pisicel Miaunel

Mici dar folositoare. Didi Omida

Categoria: Carti pentru copii
Editura: Prut
Mici dar folositoare. Didi Omida
Editura Prut le ofera celor mici o incantatoare colectie Mici dar folositoare care le dezvaluie cat de utile sunt micile animale pentru intreaga natura. Cartile frumos ilustrate contin cate o scurta povestioara despre un animalut din care copiii afla unde traiesc micile animale si cu ce se ocupa. Gasiti in colectiaMici dar folositoareurmatoarele titluri Aschiuta Ariciul Nuti Albinuta Lica Furnica si Didi Omida. Descopera aventurile lui Didi mica omida care intr-o zi hotaraste sa-si realizeze visul: acela de a ajunge in varful muntelui. In timpul calatoriei ea se va metamorfoza. Viata ei se va schimba in totalitate…
Pret:7.8 lei

Cumpara: Mici dar folositoare. Didi Omida

Ghici ciuperca ce-i?

Categoria: Carti pentru copii
Editura: Prut
Ghici ciuperca ce-i?
In colectia Sa cresti mare! cu ajutorul celor mari copiii vor gasi fiinte persoane lucruri usor de recunoscut (animale pasari membri ai familiei lunile anului etc.) se vor distra gasind raspunsuri la ghicitori vor invata numaratori pentru jocurile lor preferate etc. Inspirate din folclor sau scrise de poeti renumiti textele sunt dinamice vesele si usor de memorat. Cartile sunt cartonate pliabile.
Pret:5.2 lei

Cumpara: Ghici ciuperca ce-i?

Catelus cu parul cret

Categoria: Carti pentru copii
Editura: Prut
Catelus cu parul cret
Copiii vor gasi in aceste carti fiinte persoane lucruri si actiuni usor de recunoscut (animale pasari membri ai familiei lunile anului etc.) se vor distra gasind raspunsuri la ghicitori vor invata numaratori pentru jocurile lor preferate etc. Inspirate din folclor textele sunt dinamice vesele si usor de memorat.
Pret:5.2 lei

Cumpara: Catelus cu parul cret